CS Rapid a primit amendă din partea FRH pentru scandările fanilor împotriva Cristinei Neagu

Comisia Centrală de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a decis ca gruparea Rapid să fie sancţionată cu o amendă de 8.000 de lei ca urmare a scandărilor fanilor împotriva Cristinei Neagu, la meciul din 20 februarie. 

“În legătură cu Raportul suplimentar întocmit de observatorul delegat la jocul de Cupa României ”Râureni” – feminin, dintre CSM BUCUREŞTI  şi CS RAPID BUCUREŞTI, din data de 20.02.2023, de la Bucureşti, Comisia stabileşte: 

– sancţionarea clubului CS RAPID BUCUREŞTI cu penalitate de 8000 (opt mii) lei, conform  art. 69.4 coroborat cu art 69.2 lit b) pct.1 cu aplicare Art. 34.1 litera k) (recidivă 30.08.2022) din  REGULAMENTUL DISCIPLINAR al FRH, data limită de achitare 30.03.2023, pentru scandări jignitoare/obscene a suporterilor proprii”, este anunţul de pe site-ul FR Handbal. 

Cristina Neagu, care a câştigat de patru ori titlul de cea mai bună handbalistă a lumii, a fost ţinta suporterilor giuleşteni care i-au adresat injurii după fiecare gol marcat în meciul CSM – Rapid, scor 31-24, lla 20 februarie. 

Sportiva nu a scăpat de înjurăturile suporterilor celor de la Rapid, nici la interviu, iar jucătoarea de la CSM Bucureşti a avut o replică dură. 

”Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Ştiţi foarte bine ce fel de galerie este…În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie şi fairplay. Că eu ţin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâţia copii şi să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educaţia şi caracterul lor”, a spus Cristina Neagu după meci. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI