Nicuşor Dan: Toate locurile de joacă pe care le reparăm sau le înlocuim vor avea elemente pentru copii atipici

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că toate locurile de joacă pe care administraţia locală din Bucureşti le repară sau le înlocuieşte vor avea elemente pentru copii atipici. În plus, este pentru prima oară când administraţia publică încheie şi contracte de mentenanţă, ca obiectele deteriorate să poată fi reparate, mai spune primarul.

 

 
”Am vizitat împreună cu doamna director A.L.P.A.B, Corina Bega, cele 4 locuri de joacă din Parcul Circului de Stat care au fost reparate şi sunt aproape de a fi date în folosinţă. Acum se montează covorul de tartan pe o suprafaţă totală de 2.710 metri pătraţi”, arată primarul Capitalei. 
 
Nicuşor Dan precizează că ”o noutate cu care vin acum este faptul că toate locurile de joacă pe care le repară sau le înlocuiesc vor avea elemente pentru copii atipici”. 
 
”În plus, este pentru prima oară când administraţia publică încheie şi contracte de mentenanţă, astfel încât obiectele deteriorate să poată fi reparate sau înlocuite rapid. În 2023 vom continua să reparăm alte 10 locuri de joacă prin contracte subsecvente derulate de A.L.P.A.B, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu”, mai spune primarul Capitalei. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI