Sorin Grindeanu: Au fost depuse şase oferte pentru construirea Tronsonului 2 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au fost depuse şase oferte pentru construirea Tronsonului 2 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş. Câştigătorul contractului va avea la dispoziţie maximum 48 de luni dintre care 12 luni de proiectare şi 36 de execuţie) şi 1,71 miliarde de lei, fără TVA, pentru a finaliza proiectul. 

„Au fost depuse şase oferte pentru construirea Tronsonului 2 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş! Pentru proiectare şi execuţia celor aproximativ 20 de km ai acestui lot (Avrig-Arpaşu de Jos) au depus oferte constructori şi asocieri de constructori din Ucraina, Turcia şi Italia, dar şi ai subsidiarei din România a unei companii din Austria”, a scris Sorin Grindeanu, luni pe Facebook. 

Ministrul Transporturilor a mai spus că maximum 48 de luni dintre care 12 de proiectare şi 36 de execuţie şi 1,71 miliarde lei, fără TVA, va avea la dispoziţie câştigătorul contractului pentru a finaliza proiectul. 

„Autostrada Sibiu-Făgăraş (68,05 km) este formată din 4 tronsoane şi face parte din Intercoridorul Moldova-Transilvania al reţelei de transport european TEN-T Coprehensive. Construirea aceste autostrăzi va finanţată din fonduri europene alocate prin Programul Transport”, a mai precizat Grindeanu. 

 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI