Florin Salam, audiat de poliţişti într-un dosar de proxenetism şi cămătărie

Cântărețul de manele Florin Salam este audiat de polițiști într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, la Secţia 24 din Bucureşti.

Poliția Capitalei a făcut în această dimineață 11 percheziții şi a pus în aplicare 39 de mandate de aducere în cadrul unui dosar de proxenetism şi cămătărie. Printre persoanele care au fost aduse la audieri se numără şi cântăreţul de manele Florin Salam.

Acesta a venit la Secția 24 Poliție pentru a da declarații în calitate de martor pe speța care are legătură cu infracțiunea de proxenetism. Potrivit unor surse ar fi vorba de mai multe femei care şi-ar fi desfăşurat activitatea în zona Centrul Vechi a Capitalei.

Discuțiile cu manelistul nu au durat mult. La audieri au fost aduse și două recepționere de la un hotel din centrul Bucureștiului dar și mai mulți membrii ai clanurilor Ștoacă și Macula.

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a transmis Poliția Capitalei.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI