Ion Iliescu are probleme de sănătate! Informații de ultimă oră despre starea fostului președinte al României

Ion Iliescu, fostul președinte al României care va împlini 93 de ani pe 3 martie 2023, se confruntă cu probleme de sănătate din ce în ce mai grave. Acesta a ajuns într-o situație delicată. Ion Iliescu nu a mai avut nicio apariție publică din anul 2017. Care este starea de sănătate a acestuia. 

Ce probleme de sănătate are Ion Iliescu 

Ion Iliescu a apărut ultima dată în public în luna martie a anului 2017, dar fostul președinte al României a mai avut poziții, în ultimii ani, pe diverse teme. Acesta a fost trimis în judecată în aprilie 2019 de către procurorii militari, pentru infracţiuni contra umanităţii în „Dosarul Revoluţiei” din decembrie 1989. 

Fostul președinte al României nu se mai poate deplasa de o bună perioadă de timp și merge doar cu ajutorul unui cadru metalic, potrivit România Tv, care citează surse juduciare. Acesta nu s-a mai putut deplasa fizic la audieri pentru „Dosarul Revoluției” la sediul autorității competente, Parchetul General. Acesta a fost citat chiar luni, 20 februarie, însă audiereaa fost făcută la domiciliul său. 

Ion Iliescu se confruntă cu probleme de sănăatte. 

Ion Iliescu nu a pledat vinovat în urma acuzațiilor aduse de procurori, în „Dosarul Revoluției”, potrivit surselor judiciare, iar fostul președinte al României a susținut în repetate rânduri că nu este vinovat pentru victimele de la Revoluția din 1989. În același dosar au mai fost trimiși în judecată Gelu Voican Voiculescu, fost vice-prim ministru, şi gen. Iosif Rus, fost şef al Aviaţiei Militare. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI