Florin Cîţu: Fac apel la colegii liberali să lase orgoliile deoparte şi să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuţiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor!

Senatorul PNL Florin Cîţu face apel, miercuri, la colegii din PNL să lase orgoliile deoparte şi să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuţiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor, spune fostul premier.

”Fac apel la colegii liberali să lase orgoliile deoparte şi să voteze proiectul de lege pentru reducerea contribuţiilor cu 5 puncte procentuale. Datorăm acest lucru românilor. Actualul program de guvernare spune foarte clar că nu cresc taxele şi nici nu apar altele noi. Totuşi, românii au fost suprataxaţi atât în 2022, cât şi în 2023.”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.
 
El mai arată că ”acum, ni se spune că noul programul de guvernare va include reducerea taxării pe forţa de muncă”.
 
”Eu nu vreau să-mi mai asum acest risc în numele românilor. Am fost păcăliţi şi suprataxaţi destul în 2022 şi 2023. Prin urmare, am depus acest proiect de lege pentru reducerea contribuţiilor cu 5 puncte procentuale să mă ASIGUR că taxele pe forţă de muncă SCAD din 2024”, precizează Cîţu. 
 
Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară: România de la Prima News TV, despre proiectul lui Florin Cîţu şi Dan Vîlceanu de reducere a taxării muncii, că în momentul de faţă partidul lucrează la câteva măsuri care să întregească un pachet pe zona de fiscalitate, cu partenerii de la PSD. Înainte de a fi asumate individual, şi promovate ca fiind ideile unora sau altora, se vor regăsi dacă au acesti parlamentari răbdare, în noul program de guvernare, a mai arătat el.
 

Parlamentarii PNL Florin Cîţu, Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină au depus în Parlament un proiect de lege pentru reducerea contribuţiilor cu 5%. Fostul premier Cîţu spune că acum vom vedea cine susţine cu adevărat reducerea taxelor pe forţa de muncă şi cine a intrat în campanie electorală. Dan Vîlceanu afirmă că în această perioadă, conducerea PNL a anunţat printr-un comunicat de presă că susţine reducerea taxării muncii, iar asta înseamnă că parlamentarii PNL nu vor mai fi forţaţi să voteze împotriva acestei iniţiative.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI