Mircea Geoană: Turcia trece printr-un moment extrem de dificil, iar sprijinul aliaţilor şi partenerilor este o expresie firească a solidarităţii noastre

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a scris, joi, în Cartea de condoleanţe deschisă la Delegaţia Permanentă a Turciei la NATO şi a reiterat sprijinul Alianţei pentru ţara lovită de tragedie.

”Turcia trece printr-un moment extrem de dificil, iar sprijinul aliaţilor şi partenerilor este o expresie firească a solidarităţii noastre. Acesta va continua şi în următoarele zile”, a scris, joi seară, Mircea Geoană, pe Facebook.

Acesta a precizat că a scris în Cartea de condoleanţe deschisă la Delegaţia Permanentă a Turciei la NATO.

”Sunt rânduri pe care nu mi-am dorit să le scriu, dar care exprimă convingerea mea sinceră că poporul turc este mai puternic decât această calamitate şi că va găsi resursele să depăşească acest moment cumplit”, a mai transmis Geoană.

Geoană a readcţionat şi luni, imediat după producerea cutremurului care a dus la decesul a peste 20.000 de persoane în Turcia şi Siria.

”Nu ne putem feri de calamităţile naturale, dar este foarte important felul în care, în astfel de momente, unitatea şi solidaritatea ne ajută să trecem peste ele”, a scris, luni, Mircea Geoană, pe Facebook.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI