Unei persoane i-a fost interzis accesul în restaurante din cauza felului în care arată. Are aspect de extraterestru

Unui bărbat pe nume Anthony Loffredo i-a fost interzis să intre în unele restaurante din cauza aspectului său fizic. El este dependent de tatuaje și de schimbări corporale, aspectul său fiind adesea comparat cu cel al unui extraterestru.   

Anthony Loffredo s-a tatuat pe tot corpul, și-a tăiat urechile, nările, limba și câteva degete pentru a ajunge să arate cum și-a propus – ca un extraterestru. El mărturisește că aspectul său fizic atrage o mulțime de priviri. 

Dependent de schimbările corporale, Anthony Loffredo povestește că a întâmpinat și probleme din cauza felului în care arată. Spune că i-a fost interzis să intre în anumite restaurante din cauza aspectului său „înfricoșător”. 

Cunoscut și sub numele de Black Alien Project, Anthony spune că a ajuns să se ascundă atunci când merge la restaurant. 

„Dacă vreau să mănânc la un restaurant, uneori ospătarul spune că nu pot mânca pe terasă”, a mărturisit el pentru LadBible TV, conform Daily Star.  

Pe de altă parte, Anthony spune că aspectul său i-a ajutat pe unii oameni să se simtă mai încrezători. 

„Sunt oameni care mi-au adresat mulțumiri, deoarece se simt mai în siguranță acum. Acum, privirile pe care le primesc de la alți oameni, nu-i mai deranjează”, a povestit acesta. 

Anthony a dezvăluit că, anul trecut, din cauza aspectului său nu s-a putut angaja. 

„Acest tip de schimbare, nu este doar un tatuaj, este ceva mai mare. Nu-mi găsesc un loc de muncă, sunt multe lucruri negative. Ar putea fi pozitiv pentru că te simți mai bine, dar trebuie să știi că există și o parte întunecată”, a subliniat el în timpul podcastului Club 113. 

El a mărturisit că și-ar dori să fie tratat ca toți ceilalți. 

„Sunt un tip normal, muncesc, am o familie. Îmi place să fiu privit ca un tip normal cu o slujbă, cu o familie, care are o prietenă. Asta mă face normal”, a spus el. 

Anthony a mai spus că nu a încheiat procedurile prin care-și modifică corpul și că are în plan mult mai multe intervenții. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI