Petre Daea, mesaj pentru fermierii care vor să acceseze bani de la Guvern: „Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit!”

„Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit”, le-a transmis astăzi, în stilul caracteristic, ministrul Agriculturii, Petre Daea, fermierilor care vor să acceseze banii de la Guvern, alocaţi pentru acest an.

Petre Daea a adăugat că nu este timp de pierdut şi că proiectele pot fi depuse chiar din aprilie.

„Noi nu trebuie să discutăm Planul Național Strategic, ci să-l punem în practică, cu alte cuvinte. Dacă ai sapa în mână, apucă-te și treci la prășit, ca să ai porumb. Că, dacă cauți coada și începi s-o bați, pierzi timpul și nu e cazul.”, a spus ministrul Agriculturii.

Petre Daea, anunţ important pentru agricultori: ”Iată primii bani care au intrat în bugetul țării!”

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României, Petre Daea, a anunțat că Direcția Operațiuni de Plată a Băncii Naționale Române a confirmat alimentarea contului MADR cu suma de peste un miliard de euro de la Comisia Europeană.

De asemenea, Petre Daea a anunțat că ”atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii”.

”Primii bani de la UE în anul 2023 pentru agricultori!

Banca Națională a României, Direcția Operațiuni de Plată, prin adresa nr. VII/17/04.01.2023 confirmă alimentarea contului MADR cu suma de 1.033.896.609 euro de la Comisia Europeană.

Iată primii bani care au intrat în bugetul țării de la Uniunea Europeană!

Acordarea la timp a subvențiilor și atragerea fondurilor europene pentru agricultură constituie o prioritate în activitatea Ministerului Agriculturii.

Prin muncă și seriozitate, se pot îndeplini obiectivele pe care ni le-am propus!”, a susținut Daea pe Facebook.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI