Lionel Messi, din nou la București. Când este așteptat starul argentinian, alături de Neymar, Mbappe sau Salah

Starurile fotbalului Lionel Messi, Neymar Jr. şi Kylian Mbappe ar putea să joace pe Arena Naţională. În prezent se poartă negocieri intense pentru ca echipa celor trei, PSG, să participe la un turneu amical la Bucureşti. Cu adversari pe măsură. 

Turneu amical de lux la București 

În luna decembrie, Borussia Dortmund şi Fiorentina au jucat, alături de Rapid, într-un turneu amical în Capitală. Pe acest model sunt așteptate în București și alte echipe mari, spre bucuria microbiștilor români. 

Potrivit informaţiilor Fanatik.ro, Adrian Thiess s-a înţeles cu oficialii lui PSG pentru un turneu internaţional amical, de lux, la Bucureşti. Formația pariziană ar urma să vină cu toate vedetele, implicit cu Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe. 

Celelalte două participante la turneul internaţional ar urma să fie Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, şi Liverpool. Meciurile ar urma să se dispute în iulie 2023, când multe dintre echipele de top din Europa dispută amicalele pentru pregătirea noului sezon. Formaţia ucraineană a ajuns la un acord deja cu Adrian Thiess, în timp ce cu Liverpool sunt purtate încă negocieri. 

Adrian Thiess s-a ocupat şi de aducerea lui PSG în Germania, în vara lui 2019. Atunci, parizienii au jucat două meciuri amicale, cu Dynamo Dresda şi FC Nurnberg. 

Starurile PSG, din nou în Capitală 

Pentru Lionel Messi ar fi cea de-a treia vizită a lui în României. Barcelona a jucat, în 2012, un meci amical cu Dinamo, pe Arena Naţională, organizat tot Adrian Thiess. Atunci, unul dintre cele două goluri marcate de catalani a purtat semnătura starului argentinian. 

Lionel Messi a sosit a doua oară la Bucureşti pe 5 martie 2014, la amicalul România – Argentina 0-0, meci la care a fost integralist. 

La rândul său, Neymar ar fi la a doua întâlnire cu românii. Pe 7 iunie 2011, starul lui PSG a fost titular în Brazilia – România 1-0, meciul de retragere al lui Ronaldo. 

Pentru Kylian Mbappe ar fi prima lui vizită în România. 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI