Un bărbat din Galați a fost ucis pentru că nu a dat rest un leu

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. L-a lovit fără milă pe un consătean pentru că refuzase să îi dea rest un leu. Gestul i-a curmat viața victimei.

Bărbatul agresat s-a lovit puternic la cap, în cădere. A fost transportat la spital, dar după trei zile a decedat din cauza leziunilor suferite.

Tribunalul Galați l-a condamnat pe Ionel Buzenche, un bărbat de 52 de ani, la 5 ani de închisoare. Acesta a fost obligat și să îi plătească daune morale de 15.000 de lei unei rude a victimei. Decizia instanței nu este definitivă, scrie adevarul.ro.

Tragedia a avut loc în vara trecută. Pe 16.07.2022, Ionel Buzenche, băut fiind, a mers la un bar din localitatea gălățeană Băleni, unde s-a întâlnit cu victima, care se afla în stare de ebrietate. Buzenche i-a înmânat o bancnotă de 5 lei pentru a cumpăra o bere care costa 4 lei. Victima a cumpărat berea și i-a dat-o, dar a refuzat să îi restituie restul de un leu.

Ucis pentru că nu a dat rest un leu

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale barului arată că cei doi se ceartă. Buzenche s-a dus apoi la bar, a băut un pahar cu tărie, iar apoi s-a îndreptat către victimă și i-a aplicat o lovitură de pumn în zona bărbiei.

Bărbatul a căzut, lovindu-se puternic în zona cefei. Agresorul i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul în zona coastelor. Martorii la agresiune au spălat victima cu apă și au observat că avea o rană la ceafă. Bărbatul a fost dus la spital, dar trei zile mai târziu a murit.

Ucigașul a fost condamnat în trecut pentru omor calificat.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI