Pele a încetat din viaţă. Legendarul fotbalist suferea de cancer de colon

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani.

Pe pagina de Facebook a legendei braziliene a fost postat un mesaj în care se precizează că moştenirea lui Pele pentru generaţiile viitoare este “iubire, iubire şi iubire”.

“Inspiraţia şi iubirea au marcat călătoria Regelui Pele, care a trecut astăzi în nefiinţă în linişte. În periplul său, Edson a încântat lumea cu geniul său în sport, a oprit un război, a avut acţiuni sociale în întreaga lume şi a răspândit ce a crezut cel mai mult că este soluţia tuturor problemelor: iubire.

Mesajul lui astăzi devine moştenire pentru generaţiile viitoare.

Iubire, iubire şi iubire, pentru totdeauna”.             

Anunţul a fost făcut de fiica brazilianului, Kely Nascimento, pe Instagram.

“Tot ce suntem suntem datorită ţie. Te iubim infinit. Odihneşte-te în pace”, a scris fiica lui Pele, postând şi o fotografie cu mâinile lui Pele şi ale coopiilor şi nepoţilor, unite.

Pele era internat în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo din data de 29 noiembrie. El suferea din 2021 de cancer de colon. Recent, medicii anunţau că Pele are insuficienţă cardiacă şi renală şi cancerul progresează.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI