Cum să te ferești de țepele de sărbători. Iată la ce să fii atent atunci când vrei să rezervi o cabană sau o cameră

Dacă te-ai decis că este momentul să îți rezervi un sejur de câteva zile la munte sau în oricare loc, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atunci trebuie să fii foarte atent. Înainte de a face o plată online și de a rezerva o cabană sau o cameră, trebuie să iei în considerare mai multe aspecte. Iată mai jos, în articol, cum să te ferești de o eventuală înșelătorie.

Printre anunțurile securizate sau adevărate de pe site-urile de specialitate și platformele de socializare, există și oferte false. Iar la acestea trebuie să fii foarte atent, pentru că în doar câteva minute poți rămâne și fără bani și fără cazare.

Dacă ți-ai găsit cazarea pe care ți-ai dorit-o și vrei să faci o rezervare și, eventual, o plată online, trebuie să fii atent la mai multe aspecte. Mai înainte de toate, asigură-te că datele de contact ale entității care furnizează astfel de servicii sunt reale.

Cum să te ferești de o eventuală fraudă, când vrei să îți iei cazare de sărbători

De asemenea, chiar dacă unele oferte par foarte atrăgătoare, trebuie să consulți prețul pe mai multe site-uri. Există posibilitatea să constați, la o simplă căutare pe internet, faptul că prețul afișat pe o platformă sau un site nu este cel real. Iar, dacă avansul pentru cazare este foarte mare, având în vedere circumstanțele menționate mai sus, există posibilitatea să fie o metodă de fraudă. În plus, trebuie să fii atent și la platforma unde cauți cazare și vrei să faci rezervare. În cazul căutării pe internet, trebuie să conțină „https”, pentru a fi o pagină securizată.

Totodată, înainte de a face o rezervare la o cabană, o pensiune sau un hotel, asigură-te că locația este cea reală. Poți verifica pe Google imagini din satelit, dacă au fost actualizate. Ori, poți căuta pe internet feedback-urile altori clienți, dacă au fost în locația respectivă.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI