Circulaţia interzisă, de astăzi, pe cele mai spectaculoase drumuri din România. Sectoarele închise de pe Transalpina și Transfăgărăşan

Condiţiile meteorologice închid de astăzi circulaţia pe anumite sectoare ale drumurilor montane Transalpina şi Transfăgărăşan. „Prioritatea principală este integritatea şi viaţa celor care merg pe drum”, transmite CNAIR.

Având în vedere ultimele prognoze meteorologice şi pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia ca, începând de joi, 17.11.2022, ora 7:00, circulaţia rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum:

DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34Ă800 – km 59Ă800)

-DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104Ă000 – 130Ă800).

CNAIR precizează că a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să menţină circulaţia deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei.

„Prioritatea principală este integritatea şi viaţa celor care merg pe drum. Recomandăm conducătorilor auto care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenţie şi să respecte semnalizările şi atenţionările oficiale”, se precizează în finalul comunicatului.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI