Cristiano Ronaldo, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiului său: A fost probabil cel mai dificil moment din viața mea

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre moartea tragică a fiului său nou-născut la începutul acestui an. Angel a murit în timpul nașterii, în aprilie, dar, în schimb, a supraviețuit sora geamănă, Bella.

Cristiano Ronaldo, jucătorul lusitan al lui Manchester United, a oferit primele declarații despre moartea tragică a fiului său nou-născut la începutul acestui an.

Ronaldo și partenera sa Georgina Rodriguez au anunțat că așteaptă gemeni, un băiat și o fată, în octombrie 2021.

Însă, băiatul, Angel, a murit în timpul nașterii, în luna aprilie a acestui an, iar sora geamănă, Bella, a supraviețuit.

Vorbind pentru prima dată în public despre moartea lui Angel, Ronaldo i-a spus jurnalistului britanic Piers Morgan că „este probabil cel mai rău moment care a trecut prin viața mea de când a murit tatăl meu”.

Cristiano Ronaldo: „Nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment”

„Când ai un copil, te aștepți ca totul să fie normal, iar când ai această problemă, este greu. Ca ființe umane, eu și Georgina, am avut momente destul de dificile, pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil, ca să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă în acea perioadă din viața noastră”, a spus celebrul fotbalist portughez, potrivit Insider.

Ronaldo a adăugat că a fost extrem de dificil să facă față emoțiilor contradictorii legate de faptul că un copil a murit și altul a supraviețuit.

„Nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat”, a spus el.

„Atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi, nu știi dacă zâmbești, pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi.

„Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer. Și, bineînțeles, îmi amintesc foarte bine că arătam ca… nu știu cuvântul care să definească ceea ce am simțit în acel moment. Dar sunt sentimente nebunești, sunt emoții nebunești”, a adăugat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a criticat în termini duri clubul Manchester United

În extrasele deja publicate din interviu, Ronaldo a luat la țintă Manchester United și pe managerul clubului, Erik ten Hag.

Ronaldo a jucat rareori pentru United sub conducerea lui Ten Hag de când antrenorul olandez a preluat echipa în vară și de două ori a părăsit meciurile mai devreme, refuzând chiar să joace într-unul dintre ele, după ce a fost numit rezervă.

El i-a spus lui Morgan că „nu are respect” pentru antrenorul lui United și că se simte ca și cum ar fi forțat să plece de la club.

„Nu am respect pentru el pentru că el nu arată respect pentru mine. Dacă tu nu ai respect pentru mine, eu nu voi avea niciodată respect pentru tine”, i-a spus Ronaldo lui Morgan.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI