Mădălina Ghenea a dezvăluit cum se menține în formă! Iată cum reușește să aibă un corp de invidiat

Madalina Ghenea a dezvăluit dieta cu care se menține în formă și cu care nu a dat greș niciodată.

Sunt multe doamne și domnișoare care visează să aibă o silueta ca a Mădălinei Ghenea. Este adevărat că nu oricine poate ajunge la asemenea forme.

Însă, cu puțin efort, putem scăpa măcar de kilogramele nedorite.  

Vedeta își menține formele apetisante, la cei 35 de ani, cu ajutorul postului intermitent. Ea spune că este mai mult o curățare decât o dieta și o face să se simtă bine întotdeauna.  

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut”, a povestit Mădălina Ghenea pe InstaStory, citată de CanCan

Postul intermitent poate avea și efecte adverse

Carmen Brumă atrage atenția însă că postul intermitent poate avea efecte adverse asupra unor persoane.  

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație”, a spus Carmen Brumă la Antena 3. 

Există posibilitatea să scadă fertilitatea, avertizează ea. 

„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează. 

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (…).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil”, a mai spus Carmen Brumă la Antena 3 CNN. 

Elon Musk a slăbit nouă kilograme cu ajutorul postului intermitent

Și Elon Musk susține că se simte mult ”mai sănătos” după ce a încercat postul intermitent și a slăbit peste 9 kilograme. Recent, în podcast-ul lui Joe Rogan, Elon Musk spunea că îi place „mâncarea gustoasă” și că nu-i place să facă mișcare.

Imediat după ce a apărut în paginile ziarelor fără cămașă, ușor ”deformat” din cauza kilogramelor în plus, fiind fotografiat în insulele grecești, Elon Musk spune că a încercat postul intermitent și că acum se simte mai sănătos. 

Într-un tweet postat duminică, cel mai bogat om din lume a spus că a slăbit peste 9 kilograme.

„La sfatul unui bun prieten, am postit periodic și mă simt mai sănătos”. 

În luna mai a acestui an, Musk scria pe Twitter că folosește „zborurile ca o oportunitate de a posti” și că singura mâncare de la bordul avionului său era formată din „fructe și nuci”. 

Postul intermitent poate implica mai multe abordări, dar adesea înseamnă să mănânci doar între anumite ore ale zilei, cum ar fi între prânz și ora 20:00. 

CEO-ul Tesla a fost recent criticat de tatăl său, într-un interviu la un post de radio australian, în care acesta îi recomanda fiului său un supliment alimentar de slăbit. Errol Musk a susținut că respectivul supliment l-a ajutat și pe el să slăbească. 

Elon Musk spunea, la începutul acestui luni, că nu îi place să se antreneze, însă o face pentru a fi într-o formă mai bună, scrie businessinsider.com.

Mai mult decât atât, Musk a declarat că rutina lui de dimineață constă în a se trezi la ora 09:00 și a-și lua telefonul în mână:

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI