Grav accident pe Autostrada A1 Sibiu – Deva. Un șofer a murit

Un şofer în vârstă de 51 de ani din Bucureşti a decedat joi pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona localităţii Săcel, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană, traficul fiind restricţionat, a anunţat Centrul Infotrafic. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 265+400 de metri, în zona localităţii Săcel, judeţul Sibiu, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană. În urma impactului acesta, aflat singur în maşină, a decedat. Circulaţia rutieră este restricţionată pe benzile doi şi de urgenţă ale sensului de mers Sebeş – Sibiu, desfăşurându-se pe prima, îngreunat, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt în creştere. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului rutier”, a comunicat Centrul Infotrafic. 

Impactul maşinii a fost atât de puternic, încât şoferul a decedat până la venirea echipajului SMURD, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI