Accident grav în Galați: 15 persoane, inclusiv 7 copii, rănite după ce un microbuz cu 18 pasageri s-a ciocnit cu un TIR

Cincisprezece persoane au fost rănite uşor joi dimineaţă, după ce un microbuz care transporta 18 pasageri a fost implicat într-un accident rutier produs în localitatea gălăţeană Şiviţa.

Conform IPJ Galaţi, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani, din Republica Moldova, aflat la volanului unui TIR, nu s-a asigurat la schimbarea direţiei şi, ar fi intrat în coliziune lateral spate dreapta cu un microbuz transport persoane intrajudeţean, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 ani.

În urma accidentului, au fost rănite 15 persoane, toate aflate în microbuz. Mai multe echipaje de la ambulanţă s-au deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În prezent se circulă dirijat pe un singur sens de mers.

Poliţiştii au  deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier.

Din primele date furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, microbuzul cu 18 persoane s-a ciocnit cu un TIR.

În urma impactului, 4 persoane au fost rănite. Acestea sunt conştiente, fiind evaluate medical.

La locul accidentului au intervenit trei autospeciale şi echipajul SMURD  de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi  precum şi  2 echipaje de la SAJ Galaţi.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI