Bărbat din Giurgiu arestat preventiv după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată un ochi. Femeia este internată în spital

Un bărbat din municipiul Giurgiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a bătut soţia şi a încercat să-i scoată acesteia un ochi, folosind o cheie sau brelocul de la aceasta. Femeia în vârstă de 33 de ani este internată în spital în urma agresiunilor. 

Incidentele au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 20 august, în municipiul Giurgiu. Potrivit datelor furnizate marţi de Poliţia  judeţeană Giurgiu, poliţiştii au intervenit după ce la ora 21:45, o femeie în vârstă de 33 de ani a sunat la 112 şi a cerut ajutor, spunând că a fost agresată de soţul ei.  

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că, la data de 20 august a.c., ora 21.30, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Giurgiu, ar fi agresat-o fizic şi ar fi încercat să introducă un obiect în ochi soţiei sale. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”; transmit poliţiştii. 

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că obiectul pe care bărbatul a încercat să i-l bage în ochi soţiei sale este o cheie sau brelocul de la chei, femeia nefiind capabilă să explice clar cu ce a fost agresată. 

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie. Duminică, el a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile în cazul său. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI