Tragedie la un festival de muzică electronică din Spania: Cel puţin un mort şi şaptesprezece răniţi

O persoană a murit şi cel puţin alte şaptesprezece au fost rănite, după ce vântul puternic a provocat prăbuşirea scenei la un festival de muzică electronică lângă oraşul spaniol Valencia, sâmbătă dimineaţa, au anunţat serviciile regionale de urgenţă, relatează Reuters.

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii la Festivalul Medusa, un festival de muzică electronică care se desfăşoară timp de şase zile în oraşul Cullera de pe coasta de est, la sud de Valencia.

Dintre răniţi, trei au suferit traumatisme grave, iar paisprezece au avut mai multe răni minore, au transmis serviciile regionale de urgenţă pe Twitter.

Festivalul a fost suspendat pentru moment ”din cauza vremii nefavorabile de la primele ore ale zilei de 13 august şi cu scopul de a garanta siguranţa participanţilor, angajaţilor şi artiştilor”, au anunţat organizatorii într-un comunicat pe pagina de Facebook a festivalului.

Locul festivalului a fost eliberat ”ca măsură preventivă pentru a facilita activitatea serviciilor de urgenţă şi securitate din cadrul Festivalului Medusa”, se mai arată în comunicat.

Presa spaniolă a relatat că şi alte structuri din cadrul evenimentui au fost avariate de vântul puternic.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI