Bărbat de 36 de ani din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de şase ani, vecină cu el

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce, în iulie, ar fi agresat sexual o fetiţă de şase ani, vecină cu el. Fapta s-ar fi petrecut în locuinţa bărbatului, poliţiştii fiind sesizaţi de mama copilei. 

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au reţinut, miercuri, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cercetat pentru agresiune sexuală. 

„Cercetările au fost declanşate la data de 21 iulie a.c., când poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, minoră, în vârstă de 6 ani, a fost agresată sexual de către un vecin. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de comiterea faptei. În fapt, în cursul lunii iulie a.c., cu două zile înainte de sesizare, profitând de vârsta persoanei vătămate şi de imposibilitatea de a se apăra, bărbatul ar fi atins-o şi ar fi sărutat-o pe minoră în zonele intime, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu a acestuia, în Sectorul 5”, a transmis Poliţia Capitalei. 

Miercuri, suspectul a fost dus la sediul subunităţii pentru audieri. El a fost reţinut pentru 24 de ore, instanţa dispunând ulterior măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infractiunii de agresiune sexuală. 

 
 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI