Două românce forțate să se prostitueze în Marea Britanie au fost salvate, iar cel care le exploata sexual a fost condamnat (poliție)

Două tinere care erau forțate să se prostitueze în Marea Britanie au fost eliberate în urma unei anchete în care polițiștii români au colaborat cu cei din Leeds. Un bărbat a fost condamnat la 11 ani și opt luni. 

Din cercetări a reieșit că tinerele ar fi fost recrutate din România, fiind ulterior duse în Marea Britanie de un bărbat, cetățean român. Acolo ar fi fost obligate prin amenințări și violență să practice prostituția, fiind cazate la mai multe adrese. 

Persoanele cu care victimele ar fi fost obligate să întrețină relații sexuale contra unor diferite sume de bani ar fi fost racolate prin intermediul unor anunțuri postate de către cel care le exploata sexual. 

Operațiunea de salvare desfășurată de polițiștii din Leeds a dus la arestarea suspectului și eliberarea celor două victime, anunță vineri Poliția Română. 

În iulie, bărbatul a fost condamnat la 11 ani și opt luni de închisoare, pentru exploatarea sexuală a celor două victime. 

În acest caz, polițiștii români au colaborat cu cei din Marea Britanie încă din martie. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI