Ciucă, despre ratificarea protocoalelor de aderare a Finlandei şi Suediei la NATO: Ne înscriem în rândul primelor ţări care au demarat acest proces de ratificare

Premierul Ciucă adeclarat, miercuri, în şedinţade Guvern, despre ratificarea protocoalelor de aderare a Finlandei şi Suediei la NATO, că Executivul român se înscrie în rândul primelor ţări care au demarat acest proces de ratificare a aderări celor două ţări la Alianţa Nord-Atlantică.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că pe ordinea de zi a Guvernului se află un proiect de lege care vizează ratificarea protocolului de aderare la NATO a Finlandei şi Suediei.

”Este un demers pe care îl facem fiind conştienţi de valoarea strategică privind aderarea celor două ţări la NATO, şi un demers pe care îl consider ca fiind unul cât se poate de relevant, ţinând cont că ne înscriem în rândul primelor ţări care au demarat acest proces de ratificare a protocolului”, a spus premierul. 

Şeful Executivului a arătat că tot astăzi, vor avea în primă lectură, pachetul de legi prin care continuă România Educată, legea învăţământului preuniversitar şi legea învăţământului superior.

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI