Șoferița care a ucis patru muncitori în Iași și a rănit alți trei conducea cu 148 km/oră și era băută

Femeia care a provocat accidentul grav din Iași de la mijlocul lunii iunie, când patru oameni au murit, conducea cu o viteză de 148 km/oră arată raportul de expertiză. Mai mult, potrivit documentului, șoferița avea o alcoolemie de 1,13 la mie.

Expertiza arată contextul în care s-a produs accidentul. Cei patru muncitori care au murit după ce au fost loviți de mașina femeii nu au avut nicio șansă din cauza vitezei uriașe cu care aceasta conducea. Impactul ar fi putut să fie evitat, spun experții, dacă femeia ar fi avut o viteză maximă de 98 de kilometri pe oră. Mașina nu ar mai fi ricoșat în grupul de muncitori, din clădirea lovită inițial, dacă viteza ar fi fost mai mică cu 50 de kilometri pe oră.

Totodată, analizele de laborator arată că femeia avea o alcoolemie de 1,13 la mie, o valoare de trei ori mai mare decât a indicat inițial aparatul etilotest.

Patru oameni au murit în accidentul rutier petrecut în Iași la mijlocul lunii iunie, trei au fost răniți, iar un singur bărbat a scăpat nevătămat.

Șoferița în vârstă de 38 de ani a fost arestată preventiv.

  

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI