Rafael Nadal vorbește despre retragerea din tenis

Rafael Nadal a dezvăluit că a fost aproape de retragere cu câteva săptămâni în urmă, dar acum nu se mai gândește la asta.

Înainte de French Open, Nadal a fost chinuit de durerea cronică la picior dată de sindromul Müller-Weiss.

Dar, după ce a făcut injecții cu anestezic două săptămâni, Nadal a câștigat turneul francez și a urmat apoi un tratament mai radical în Spania.

„Acum câteva săptămâni eram aproape (de retragere). Acum nu mai simt așa. Nu mă tem de acea zi. Am o viață foarte fericită în afara tenisului, chiar dacă tenisul este o foarte mare parte din viața mea”, a declarat Rafa după victoria de joi, conform hotnews.ro.

În primele două meciuri Nadal nu a fost convingător la Wimbledon, dar a reușit să ajungă în turul al treilea, unde va juca azi cu Lorenzo Sonego.

„Fiecare zi este o provocare, acesta e adevărul. Toți adversarii sunt dificili, sunt cei mai buni jucători din lume și este dificil, mai ales în aceste condiții.”

„Nu am jucat pe iarbă în ultimii trei ani. Fiecare zi este o oportunitate ca să devin mai bun și azi am reușit, așa că am șansa să merg mai departe. Sunt foarte fericit pentru asta.”

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI