Incendiu la un depozit de deşeuri din plastic din Buzău

Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri din mase plastice, în Zona Industrială a municipiului Buzău. Din cauza fumului dens a fost emis mesaj RO-Alert.

Au ars două hale. Una este complet compromisă, iar alta a ars în proporţie de peste 50%.  De asemenea, au ars utilaje, deşeuri de plastic, rumeguş, dar şi produs finit, obţinut prin presarea plasticului cu rumeguş, folosit la garduri şi la podele de terase.  

Pompierii au evacuat mai multe butelii de oxigen dintr-o hală învecinată.  

A fost crescuta capacitatea de intervenţie a ISU la capacitate maximă, fiind chemaţi toţi cei liberi, adică aproximativ 100 de pompieri şi încă 40 din inspectoratele învecinate.  

”Incendiu major cu degajări mari de fum produs la AGROSEM SA, Zona Industrială Buzău. Ocoliţi/evitaţi zona. Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de  intervenţie. Respectaţi recomandările impuse de autorităţi. DSU/IGSU/ISU”, a transmis, luni, ISU Buzău.  

Pompierii au intervenit cu 4 autospeciale de stingere, o cisternă, descarcerarea şi ambulanţa SMURD. Deocamdată nu sunt semnalate victime.  

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI