Femeie din Ucraina, salvată după ce a vrut să se arunce de pe pod, la Lugoj

O femeie de 34 de ani, din Ucraina, a vrut să se arunce de pe un pod din Lugoj, judeţul Timiş, ea fiind salvată de un cetăţean. Ulterior, femeia, cu urme de lovituri pe corp, a fost observată de un echipaj de jandarmi când a fugit din maşina partenerului său, îndreptându-se din nou spre pod. Ea a fost oprită de jandarmi, fiind internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.

Miercuri, în jurul prânzului, femeia a vrut să se arunce de pe un pod din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, ea fiind salvată de un cetăţean.

„Astăzi, în jurul orei 12:18, poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a transmis IPJ Timiş.

Femeia a fost transportată la spital, întrucât avea un comportament agitat, ulterior fiind dusă la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma examinării medicale, a reieşit că aceasta prezenta vânătăi pe corp, ea declarând poliţiştilor că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După ce a plecat de la sediul poliţiei, femeia ar mai fi avut o tentativă similară, fiind observată de un echipaj de jandarmi.

„După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecţia străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din acesta, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, a arătat IPJ Timiş.

„Astăzi, cu puţin timp în urmă, în localitatea Lugoj, colegii noştri, Sebastian şi Cristian, au împiedicat o femeie care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, strada Buziaşului, pasaj ce trece peste căile ferate. Totul s-a întâmplat ca în filme. O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, a explicat Jandarmeria.

Poliţiştii au întocmit un proces-verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.

Femeia din Ucraina este stabilită în România de mai mult timp.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI