Explozie la o bază militară din Rusia: 1 mort și 7 răniți

O explozie a avut loc, joi, la o bază militară din Rusia. Explozia a „survenit în timpul descărcării de muniţii”. O persoană a murit şi şapte au fost rănite.

Explozia a avut loc la baza militară situată în localitatea Teisin, în regiunea Habarovsk, potrivit unei surse din cadrul serviciului local de urgenţă, citată de agenţia de presă rusă TASS, preluată de Agerpres.

Şapte persoane au fost rănite în această „explozie de praf de puşcă survenită în timpul descărcării de muniţii”, a precizat sursa. Potrivit Ministerului Sănătăţii local, două dintre aceste persoane au suferit arsuri grave.

Explozia a provocat un incendiu care a fost stins, a mai informat TASS.

Starea proastă a infrastructurilor şi nerespectarea regulilor de securitate sunt la originea a numeroase accidente de această natură – incendii, explozii la depozite şi baze militare – în fiecare an în Rusia.

La sfârşitul lui aprilie, un incendiu a distrus un institut de cercetări militare în Tver, la 160 de km de Moscova, şi s-a soldat cu 17 morţi. Mass-media ruse au evocat drept cauză posibilă o problemă la instalaţia electrică vetustă a clădirii.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI