Premierul Nicolae Ciucă: Românii vor „beneficia de prețul corect al produselor“ de Paște

Premierul Nicolae Ciucă a spus joi (21 aprilie) că românii vor „beneficia de prețul corect al produselor“ de Paște.

Prim-ministrul României a mai spus că a observat creșterea costurilor anumitor produse și că a discutat cu Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să păzească cetățenii de speculări ale prețurilor de sărbătorile pascale.

„Am văzut şi partea aceasta de escaladare a preţurilor la anumite produse, am discutat cu instituţiile de linie, astfel încât, prin ANSVSA, prin ANPC, să veghem astfel încât să se evite specula şi cetăţenii să beneficieze de preţul corect al produselor şi de asemenea să asigurăm siguranţa alimentară, peste tot acolo unde se comercializează astfel de produse“, a spus Ciucă.

Șeful Executivului a atras atenția autorităților în special în ceea ce privește prețurile produselor cele mai populare și a cerut ca acestea să asigure vânzări în condiții corespunzătoare, conform News.

„Le cer să fie permanent la datorie, le mulţumesc de pe acum că vor fi de veghe permanent şi sper ca toate activităţile să se desfăşoare fără evenimente deosebite“, a spus el.

Ciucă a mai spus și că SMURD va asigura în permanență servicii pentru români în următoarele zile.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI