Tragedie în Prahova: Un tânăr de numai 21 de ani s-a sinucis

Un tânăr de 21 de ani s-a aruncat, duminică noapte, de pe un pod, care se află între localitățile Berceni și Rachieri, transmite Poliția Română într-o informare de presă.

„La data de 10 aprilie a.c.,în jurul orei 20.50, politiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe un pod metalic, care se află între localitățile Berceni și Rachieri, se află un bărbat ce amenință că se va arunca pe calea ferată”, se arată în informare.

La locul indicat s-au deplasat pompierii și poliția, însă tânărul de 21 de ani nu a fost cooperant și s-a aruncat de pe pod.

„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat, unde erau prezenți pompieri din cadrul Inspectoratului de Situații de Urgență Prahova dar și un echipaj medical. Din păcate tânărul de 21 de ani nu a dorit sa coboare de pe pod, aruncându-se în gol de la aproximativ 15 metrii distanță”, transmite Poliția.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de către echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova. Politiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI