Polițistul Constantin Popescu, cel care a ucis-o pe Raisa, a scăpat de interdicții

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni a scăpat complet de controlul judiciar, ceea ce înseamnă că poate conduce și poate părăsi țara fără nicio problemă, a anunțat avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis.

„Decizie inexplicabilă. Politistul Popescu NU mai are control judiciar. Pe scurt poate să conducă , să plece din țară să facă orice. În 18.03.2022 la umbra “razboiului” Popescu scapa de orice urma de control judiciar dupa ce a accidentat mortal o fata iar pe alta a trimis-o in zeci de zile de ingrijiri medicale”, a transmis avocatul.

Ulterior, acesta a intrat în direct la o emisiune TV unde a explicat situația.

”Și eu am rămas surprins când am văzut această decizie. Da, magistrații au hotărât, pentru că ne aducem aminte că undeva pe 15, luna trecută, Popescu s-a prezentat pentru audieri. Acele audieri vizau în principal prelungirea controlului judiciar. Parchetul a luat decizia de prelungire a controlului judiciar, doar că polițistul a contestat măsura și chiar pe 18 luna trecută se pare că a obținut în mod definitiv o hotărâre prin care acel control judiciar prin care îi era interzis să conducă orice fel de autovehicul, a fost ridicată inclusiv această măsură.

Din punctul meu de vedere acest lucru este inexplicabil în condițiile în care este în cercetare penală, sunt dovedite toate faptele respective și acum vedem această decizie a magistraților”, a declarat Adrian Cuculis.

 

  

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI