Will Smith putea fi arestat după incidentul de la gala Oscar

Poliţia din Los Angeles era pregătită să-l aresteze pe Will Smith la gala Premiilor Academiei, duminică, pentru că l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, a spus producătorul ceremoniei, scrie Reuters.

Autorităţile nu au acţionat în niciun fel pentru că Rock a refuzat să depună plângere, a spus producătorul Will Packer. 

„Au spus că a fost ‘agresiune fizică’, acesta este cuvântul pe care l-au folosit în acel moment. Ei au mai spus: ‘Suntem gata să-l ridicăm, suntem pregătiţi să-l luăm chiar acum’”, a spus Packer, conform unor extrase dintr-un interviu care va fi difuzat, vineri, în emisiunea „Good Morning America” de la ABC. 

În timpul transmisiei în direct a galei Oscar, Smith a urcat pe scenă după ce Chris Rock a făcut o glumă despre aspectul soţiei sale, şi l-a lovit pe umorist peste faţă. 

În mai puţin de o oră, Smith a oferit un discurs pe scenă după ce a acceptat statueta pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”. 

În spatele scenei, Poliţia discuta opţiuni cu Rock, a spus Packer. Rock a fost însă rezervat în privinţa acestor variante de intervenţie. 

Smith i-a cerut scuze lui Rock, dar şi producătorilor şi telespectatorilor, luni, într-un mesaj, spunând că a „reacţionat emoţional”.  

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat duminică seara că persoana implicată în incident a refuzat să depună acuzaţii, dar nu a oferit detalii despre interacţiunile de la decernarea premiilor.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI