Gardul vilei de protocol în care locuieşte fostul preşedinte Traian Băsescu a fost vandalizat

Gardul vilei de protocol în care locuieşte fostul preşedinte Traian Băsescu a fost vandalizat cu vopsea roşie. Secţia 1 de Poliţie  efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Pe gardul locuinței lui Băsescu a fost scris mesajul”Petrov, achită-ţi datoriile”.

”Cu privire la faptul că pe gardul împrejmuitor al unui imobil ce aparţine RAPPS, persoane necunoscute ar fi inscripţionat, cu vopsea, un mesaj, facem următoarele precizări: În cauză, Secţia 1 Poliţie  efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Poliţia.

Cel care a vandalizat gardul, Marian Căpăţână, a declarat presei că a făcut acest gest pentru că, din cauza lui Traian şi Mircea Băsescu, a făcut doi ani de închisoare.

 ”Acest individ Petrov trebuie să îşi plătescă datoriile”, a declarat Căpâţănă jurnaliştilor, potrivit Antena 3.

Întrebat de jurnalişti cine este, acesta a răspuns: „În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câştiga Traian Băsescu preşedinţia din 2009.”

La faţa locului a ajuns un jandarm, care a spus că a venit în urma unei sesizări.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI