Un bărbat din Galați cultiva cannabis în propriul apartament

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc după ce poliţiştii au găsit în locuinţa sa o cultură de cannabis.

Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT – S.T. Galaţi, au făcut o percheziţie domiciliară, în judeţul Galaţi, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc, în formă continuată. În urma acesteia, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 300 de plante de cannabis şi 1.830,20 de grame de cannabis, sub formă de muguri.

Totodată poliţiştii au găsit la domiciliul bărbatului o instalaţie improvizată pentru culturi indoor, dar şi fertilizatori pentru îngrijirea plantelor.

În urma anchetei poliţiştii au stabilit că, în perioada noiembrie 2021 – martie 2022, el ar fi înfiinţat şi întreţinut, fără drept, o cultură de cannabis şi ar fi cules şi deţinut, în vederea comercializării, muguri de cannabis.

Bărbatul suspectat de trafic de droguri de risc a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

La activităţi, au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Serviciul Criminalistic.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI