Elon Musk râde de Vladimir Putin: Miliardarul spune că îl poate bate pe președintele Rusiei doar cu o mână

Elon Musk a spus că îl poate bate pe Vladimir Putin doar cu mâna stângă, dacă acestuia îi este frică. Miliardarul care se semnează acum Elona i-a răspuns astfel liderului cecen Ramzan Kadîrov, care l-a numit Ilona și i-a transmis să nu se pună cu Putin.

Miliardarul Elon Musk și-a schimbat numele de pe Twitter în Elona, ca reacție la ironia liderului cecen Ramzan Kadîrov, care l-a avertizat să nu se pună cu Putin și l-a numit Ilona pe CEO-ul SpaceX și Tesla.

Asta după ce Musk l-a provocat pe președintele rus ”la o luptă unu la unu”, având ca miză Ucraina.

„Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Categorii de greutate prea diferite. Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum îți imaginezi? Ești în colțul roșu al ringului – un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin în albastru este un politician mondial, un strateg, o furtună pentru Occident și SUA”, a scris marți Kadîrov pe Telegram, după provocarea lansată luni de Musk.

 „Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab”, a continuat Kadîrov, care l-a sfătuit pe miliardarul Musk să vină să se antreneze în Cecenia.

”Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Ilona, adică Elon”, a concluzionat Ramzan Kadîrov.

Dar Elon Musk nu i-a rămas dator liderului cecen, un apropiat al lui Putin, care a trimis și trupe să lupte alături de invadatorii ruși în Ucraina.

”Mulțumesc pentru ofertă, dar o pregătire atât de excelentă mi-ar oferi prea mult un avantaj.

Dacă îi este frică să lupte, voi fi de acord să folosesc doar mâna stângă și nici măcar nu sunt stângaci”, a scris Musk miercuri pe Twitter, după ce și-a schimbat în prealabil și numele, din Elon în Elona.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI