Incredibil! Tânără de 22 de ani, bătută de un șofer, într-o benzinărie, pentru că s-a băgat în fața lui la coadă

O tânără de 22 ani a fost lovită într-o benzinărie din municipiul Iaşi, de un alt șofer, pentru că nu ar fi respectat rândul și s-ar fi băgat în fața lui. Aceasta a ajuns la spital, cu traumatism cranio-cerebral.

Incidentul s-a petrecut aseară la o benzinărie din centrul Iaşiului. Tânăra nu ar fi respectat rândul, fiind lovită de un alt client care aştepta la coadă să-şi alimenteze maşina.

„A fost un apel la 112 că la o benzinărie de pe strada Sfântul Andrei a avut loc o agresiune fizică asupra unei persoane de sex feminin de 22 ani. Ea a suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei. A fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, conform Antena 3.

Cozi uriașe la benzinăriile din țară și din București

Șoferi români din toată țara s-au grăbit să alimenteze aseară pentru a cumpăra carburant, de teamă că benzina și motorina s-ar putea scumpi. Ieri, mai mulți clienți en-gros de benzină, transportatori, fermieri, au primit notificări de majorare a prețurilor, până la 10 lei, de astăzi.

Experții în energie spun că ceea ce s-a întâmplat ieri este un caz izolat, iar prețul corect raportat la cotația barilului de petrol este undeva între 8 și cel mult 9 lei pe litru. În București, aseară, benzina standard costa 7,54 de lei, iar benzina superioară 8 lei.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI