Ciucă, în prima zi fără restricții: Doresc să-mi exprim compasiunea pentru cele 64.000 de familii care au pierdut pe cineva drag în această perioadă

Premierul Nicolae Ciucă a mulţumi, miercuri, în prima zi fără stare de alertă după doi ani de zile, tuturor celor care au fost implicaţi în lupta cu noul coronavirus. ”Doresc să exprim compasiunea mea celor 64.000 de familii care au pierdut pe cineva drag în această perioadă din cauza acestui virus”, a transmis premierul.

”Începem şedinţa de Guvern în prima zi când nu mai avem stare de alertă. Se încheie doi ani în care a trebuit să respectăm o serie de măsuri şi recomandări şi vreau să încep prin a le mulţumi tuturor românilor care în această perioadă au ţinut cont şi au respectat regulile de protecţie”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri, în debutul şedinţei de Guvern.  

Acesta a transmis un mesaj şi familiilor celor care şi-au pierdut viaţa pe durata pandemiei: ”Doresc să exprim compasiunea mea, a întregului Guvern, celor 64.000 de familii care au pierdut pe cineva drag în această perioadă din cauza acestui virus”.  

De asemenea, premierul a mulţumit ”tuturor celor care au fost implicaţi nemijlocit în această luptă cu virusul”.  

”Este important să subliniem că, odată cu încheierea stări de alertă au fost exprimate o serie de recomandări (…) prin exemplul personal să arătăm că respectăm aceste recomandări, din conştiinţă personală pentru că ne protejăm pe noi înşine.”, a mai declarat premierul, apreciind că ”virusul nu a fost eradicat şi el încă persistă”.  

Membrii Guvernului, inclusiv premierul, poartă mască de protecţie, deşi aceasta nu mai este obligatorie.  

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI