S-a aflat! Unde și-ar fi ascuns, de fapt, Putin familia? S-ar afla într-o țară din Europa

Vladimir Putin și-a ascuns familia în Elveția, scrie Page Six. Președintele rus ar avea o relaţie secretă cu gimnasta rusa Alina Kabaeva, cu care ar avea şi patru copii. Pe toți cinci i-ar fi trimis să stea în țara cantoanelor pe perioada războiului.

”În timp ce Putin ia cu asalt Ucraina, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană privată şi foarte sigură, undeva în Elveţia. Cel puţin deocamdată”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Tabloidele ruseşti şi occidentale scriu de multă vreme că Putin, în vârstă de 69 de ani, ar avea o relaţie secretă cu gimnasta de 38 de ani, fostă campioană olimpică, însă cei doi nu au confirmat niciodată informația. Președintele rusiei a refuzat să vorbească despre viața sa privată de fiecare dată când a fost întrebat de presă.

“Poate cândva voi putea să vă satisfac curiozitatea. Sincer, nu ştiu cum aceasta ar influenţa cursul de schimb valutar sau preţul la petrol”, a spus Putin în 2016, când a fost întrebat despre viața sa personală.

Potrivit Page Six, Putin și Kabaeva ar avea patru copii – două fiice de șapte ani, născute în Elveția, lângă Lugano și doi băieți.

”Alina şi Putin au doi băieți şi fete gemene, care s-au născut în Elveţia. Toţi copiii au paşapoarte elveţiene şi îmi imaginez că şi ea are”, a mai spus aceeași sursă pentru Page Six.

Anterior, presa internațională a scris că și-ar fi adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai, un adevărat oraș subteran construit de Gazprom, dotat cu tehnologie de ultimă generație, susține un fost profesor rus, potrivit căruia liderul de la Kremlin suferă de o boală gravă.

.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI