Cum arată bărbatul care seamănă leit cu Vladimir Putin. A fost sosia oficială a președintelui rus timp de opt ani

Slawek Sobala, un polonez de 53 de ani, a fost timp de 8 ani singura sosie cunoscută a președintelui rus Vladimir Putin, un job despre care spune că i-a adus venituri mari.

În prezent, Sobala locuiește în orașul polonez Wroclaw, unde se află o mare comunitate de ucraineni. Viaţa sa a devenit mult mai agitată după ce Rusia a invadat Ucraina. Sobala susţine că acum se teme pentru viaţa sa din cauza asemănării fizice cu Vladimir Putin.

În prezent, el conduce o companie de transport internaţional, însă cei mai mulţi bani i-a câştigat datorită asemăării sale cu Putin. A lucrat part-time ca sosie oficială a preşedintelui Rusiei pentru acre a fost plătit generos de Kremlin, însă Sobola nu a divulgat niciodată suma primită.

„Înainte de război, nu mă temeam pentru siguranţa mea pe stradă, dar acum îmi este foarte frică, deoarece în oraşul nostru, Wroclaw, sunt mulţi oameni din Ucraina care lucrează şi locuiesc aici. Frica mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, a spus Sobala, conform scrie marca.com.

Imagine

Ca sosie a lui Putin, călătorit mult prin lume, împreună cu familia, a participat la concerte, evenimente, ședințe foto şi a trăit în lux. Oamenii îl opres pe stradă și cer să facă selfie-uri cu el. Sobola, însă, susține că nu îl mai respectă pe Putin de când a atacat Ucaina.

„După război, percepţia mea s-a schimbat. Înainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a făcut mult rău”, a mărturisit Sobala. El a adăugat că a cerut o întâlnire cu Putin să-i spună să facă pace, dar a fost refuzat de kremlin.

„I-aş spune că se gândească cum putem avea aceeşi faţă, dar o viziune atât de diferită despre lume”, a mai spus Sobola.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI