Alexandru Stănescu demisionează din funcţia de membru în comitetul de reglementare al ANRE

PSD a anunţat, miercuri, într-un comunicat oficial, că începând cu data de 3 martie 2022, Alexandru Stănescu, propus de grupul parlamentar al PSD pentru funcţia de membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE), îşi încetează mandatul, la cerere.

Începând cu data de 3 martie 2022, domnul Alexandru Stănescu, propus de grupul parlamentar al PSD pentru funcţia de membru în comitetul de reglementare al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energie (ANRE), îşi încetează mandatul, la cerere, anunţă PSD. 

”Am înaintat în această dimineaţă Parlamentului demisia din funcţia de membru în comitetul de reglementare al ANRE. Am luat această decizie pentru a mă putea dedica în continuare unor proiecte care îmi solicită întreaga implicare. Mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată”, a declarat Alexandru Stănescu.

În perioada 2012–2020 Alexandru Stănescu a fost deputat PSD, vicepreşedinte, apoi preşedinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, se mai precizează în comunicat. 

În luna decembrie, Camera Deputaţilor şi Senatul l-au ales, în plenul comun, pe Alexandru Stănescu, în funcţia de membru al Comitetului Naţional de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). Acesta este fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu afirma că partidul a venit cu această propunere pentru că a contat foarte mult faptul că Alexandru Stănescu este unul dintre foştii parlamentari care nu au mai avut locuri pe listele de la alegerile parlamentare.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI