Accident grav în Iași. 7 persoane au murit

Un grav accident rutier s-a produs marți dimineață în județul Iași. Potrivit ISU Iași, este vorba despre un impact între un autocamion, o ambulanță care transporta o gravidă și o autoutilitară. Şeful SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat la Digi24 că echipele ajunse la fața locului au declarat decesul a șapte persoane.

Şase dintre cele şapte persoane care au decedat în accidentul care a avut loc pe DN 28, în afara localităţii Sârca, erau muncitori în construcţii care se aflau în autoutilitara lovită de un camion care a intrat pe contrasens, cea de-a şaptea persoană decedată fiind şoferul camionului.

Conform primelor concluzii ale poliţiştilor, un autocamion ar fi derapat într-o curbă şi intrat pe contrasens, a acroşat o ambulanţă, apoi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că şase dintre cele şapte persoane decedate se aflau în autoutilitară şi erau muncitori în construcţii, potrivit Agerpres.  Celelalte trei persoane implicate în accident, între care o gravidă, se aflau într-o ambulanţă care a plecat de la staţia din Târgu Frumos. Şoferul a suferit o fractură de picior, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul „Sfântul Spiridon”. Iniţial, gravida a declarat că nu are nevoie de îngrijiri medicale în spital, ea fiind preluată de familie. Ulterior, aceasta s-a răzgândit şi a venit la spital. Asistenta medicală a fost transportată şi ea la unitatea medicală.

„Șapte persoane – șoferul autoturismului și șase ocupanți ai autoutilitarei – au încetat din viață. Șoferul ambulanței și asistenta au suferit leziuni, iar o femeie însărcinată care se afla în ambulanță a scăpat cu bine și a fost preluată de familie”, a precizat Diana Cimpoeșu.

O ambulanță care transporta o femeie gravidă, un camion și o autoutilitară s-au ciocnit violent. Potrivit primelor informații, șoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Pompieri și SMURD.

„La locul intervenției au fost alocate un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensivă, un echipaj de autospecială pentru transport personal şi victime multiple și un echipaj de prim ajutor de la Iași, dar și două ambulanțe SAJ Iași”, au declarat reprezentanții ISU Iași.

Au fost identificate 7 victime incoștiente din camion și autoutilitară, fiind declarate decedate.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI