Crima care a șocat Anglia! Un copil român de 5 ani a fost înjunghiat mortal de bunică

BBC a prezentat cazul unei românce din Anglia care și-ar fi ucis nepotul în vârstă de 5 ani. Bunica copilului a fost arestată.

O româncă de 49 de ani a fost arestată în Anglia, fiind suspectată că și-a înjunghiat mortal nepotul de 5 ani, în casa familiei din Coventry.

David-Mario Lazăr a murit marți seară. Părinții, Cristina și Dorinel, sunt devastați, spunând despre Mario că a fost „cel mai frumos copil din lume”, relatează BBC.

Potrivit presei engleze, bunica băiatului, Elena Anghel, în vârstă de 49 de ani, care avea grijă de Mario atunci când părinții erau la serviciu, a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

„Zâmbea mereu de când se trezea și până se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte”, au spus părinții. „Era inima noastră, dragostea noastră și era totul pentru noi doi.”

Mario a fost găsit rănit grav marți, în jurul orei 18:00, ora locală, decesul fiind confirmat la fața locului. Examinarea post-mortem a confirmat că a murit în urma unei răni produse prin înjunghiere.

Într-o scrisoare către părinții de la Academia Comunitară Hearsall, la care a participat David-Mario,

Directoarea grădiniței la care mergea Mario, Claire Jones, le-a trimis celor doi părinți o scrisoare prin care și-a exprimat regretul profund pentru moartea acestuia, descriindu-l drept un „băiat încântător și fericit”, care era foarte prietenos cu ceilalți copii.

 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI