Un om de afaceri din Sibiu a fost găsit decedat în Pădurea Băneasa din București

Alexandru Coman, un om de afaceri sibian, stabilit de câțiva ani în București, a fost descoperit mort în Capitală, în Pădurea Băneasa din București.

Acesta fost găsit în proximitatea căii ferate și se află într-o stare avansată de putrefacție. Conform polițiștilor, bărbatul s-a sinucis, fiind găsit spânzurat.

„În data de 25 ianuarie 2022, prin apel 112,Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că intr-o zonă împădurită din sectorul 1 a fost găsit decedat un bărbat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția Capitalei.

Sibianul în vârstă de 49 de ani a dispărut în data de 21 octombrie. Potrivit apropiaților, ar fi plecat de acasă doar cu portofelul și telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”.

Acesta figurează și în secțiunea „Persoane dispărute”, pe site-ul Poliției Române.

Potrivit anunțului postat de poliție atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI