Ministrul Energiei, despre lipsa căldurii în București: Îmi pare rău! E o problemă de țevi sparte

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, joi seară, că nu poate înţelege ce se întâmplă în Bucureşti, de ce peste o mie de blocuri nu au încălzire şi de ce nu există investiţii în repararea ţevilor de termoficare, mai ales că sunt bani pentru astfel de lucrări.

 Întrebat, joi seară, ce părere are despre faptul că peste 1.000 de blocuri din Bucureşti nu au încălzire, ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat că îi este greu să înţeleagă.

”Sincer să fiu, îmi pare rău de acest lucru, îmi pare rău că Termoenergetica nu reuşeşte să rezolve problema ţevilor sparte. Că e o problemă de ţevi sparte până la urmă, că nu s-au făcut investiţii. Dar nici acum când sunt bani şi s-au semnat contracte pe POIM nu s-au demarat investiţii”, a declarat Virgil Popescu, conform Digi24.

Virgil Popescu a mai adăugat că Bucureştiul are cel mai mic preţ la gaz.

”Ce se întâmplă la Primăria Generală, ce se întâmplă la Consiliul General, ce se întâmplă la Termoenergetica în general, mie mi-e greu să înţeleg. Bucureştiul, care este cel mai bogat oraş din România, cu cel mai mare PIB pe cap locuitor are cel mai mic preţ la gaz, fiindcă din fericire ELCEN ştie să îşi facă treaba şi a contractat în vară gazul, are cel mai mic preţ la gaz”, a declarat Virgil Popescu.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI