Florin Cîțu, mesaj de Crăciun, pe ritmuri de rock: Viața este despre cât poți încasa

Fostul premier Florin Cîțu, actual președinte al PNL și al Senatului, a transmis vineri seară un mesaj de Crăciun, în care a făcut apel la filmele cu Rocky pentru a arăta că este important să te ridici și să mergi mai departe, indiferent câtre lovituri îți dă viața. Totul, pe ritmuri de rock. 

Florin Cîțu și-a transmis mesajul într-un video filmat cu telefonul. Pe fundal se aude muzică rock.

„Salut. A trecut și 2021, l-am trecut împreună. Cum multe provocări în plan personal, multe în plan profesional. Dar acum suntem în ajunul Crăciunului și e important să fim toți mai toleranți, să-i acceptăm pe cei din jurul nostru așa cum sunt. Pentru mine, lecția lui 2021 vine de la Rocky Balboa, este despre viață”, a spus Florin Cîțu în introducere, după care l-a citat pe Rocky în engleză. 

„Nu contează cine ești, viața o să te lovească tare. O să cazi în fund. Dar viața nu este despre cât de tare poți tu lovi, ci despre cât poți încasa și să mergi mai departe. Așa se câștigă. Crăciun fericit! Sunt sigur că 2022 o să fie plin de provocări, dar tot împreună le vom trece. La mulți ani și Crăciun fericit!”, spus Florin Cîțu în finalul mesajului, punându-și pe cap un fes de Moș Crăciun.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI