Soțul Dianei Șoșoacă este AUDIAT! Acesta ar fi lovit un polițist

Soțul Dianei Șoșoacă este audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce ar fi lovit un polițist, pe care îl chemase chiar soția lui, fosta membră AUR.

Soțul Dianei Șoșoacă a fost chemat la audieri, după ce un polițist a depus o reclamație împotriva sa și a anunțat că a fost lovit.

Incidentul s-ar fi petrecut sâmbătă, în cabinetul de avocatură al Dianei Șoșoacă. Conflictul ar fi izbucnit când o echipă a unui post străin de televiziune a intrat în cabinetul acesteia cu forța și i-ar fi cerut un interviu.

Senatoarea s-ar fi enervat și ar fi chemat polițiștii prin apel la 112, iar în tot acest scandal a intervenit și soțul avocatei, care se pare că a folosit forța fizică, informează Antena 3. Acesta i-ar fi împins pe reporteri și l-ar fi lovit pe unul dintre polițiștii care au intervenit.

Diana Șoșoacă îi este alături soțului ei așa cum poate mai bine. Se pare că senatoarea a strâns un grup de susținători și ar fi mers în fața sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Grupul se află la fața locului, acolo unde așteaptă ca audierile să fie încheiate.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI