Trupa britanică Iron Maiden vine la București

Legendara trupă britanică Iron Maiden vine în România și va concerta la Romexpo, în aer liber, în 26 mai 2022. Biletele vor fi puse în vânzare în 6 decembrie. Invitații speciali la București sunt germanii de la Lord Of The Lost, care vor cânta în deschiderea concertului.

Conform organizatorilor, Metalhead şi Best Music Live Concerts, showul a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreagă lume, fiind considerat atât de aceștia, cât și de jurnaliști una dintre cele mai extravagante și spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreagă carieră a formației.

Showul din 2022 va cuprinde și piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”.

Formația a urcat pe scenă ultima dată în România în 2016, deci acum va fi pentru prima oară când fanii români vor putea fi martori la celebrul show Legacy și vor auzi în premieră live piese ale trupei.

După concerte susținute în fața a milioane de oameni din întreagă lume, după 17 albume de studio și zeci de Discuri de Platină și de Aur, Iron Maiden și-au câștigat un loc în istoria muzicii, nu doar a metalului.

Este una dintre cele mai influente formații din istorie, muzica sa conturând de la trupe precum Metallica, Slayer, Anthrax până la Avenged Sevenfod, Ghost, Trivium sau Slipknot, însă influența Maiden se extinde și asupra formațiilor din zona de metal extrem precum Death, My Dying Bride, Moonspel, Cannibal Corpse sau Sepultura.

Iron Maiden revin în România și aduc cu ei cel mai recent material discografic, „Senjutsu”, cel mai bine plasat disc în US Billboard al trupei, care a ajuns pe poziția 3, depășind clasicile „Powerslave” și „Number Of The Beast”.

„Senjutsu” a ajuns pe prima poziție în peste 15 topuri din întreagă lume, dominând clasamentele din Europa. Discul a fost lansat pe 3 septembrie 2021.

Biletele pentru concertul de la București vor fi puse în vânzare pe 6 decembrie, la ora 10:00, în reţeaua iabilet.ro. Vor fi puse în vânzare 15.000 de bilete.

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii – Aces High, în fața scenei, The Beasts, în spatele acesteia și Troopers și au următoarele prețuri:

Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie

  • Aces High – 399 lei
  • The Beasts – 339 lei
  • Troopers – 259 lei
  • Presale:
  • Aces High – 449 lei
  • The Beasts – 369 lei
  • Troopers – 289 lei
  • La acces:
  • Aces High – 480 lei
  • The Beasts – 400 lei
  • Troopers – 320 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Vor fi puse în vânzare 3.500 de bilete la categoria Aces High și 3.500 la The Beasts. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI