Explozia de la Uzina Mecanică Băbeni: O pacientă a fost transferată la Bucureşti

Una dintre femeile rănite în explozia produsă la Uzina Mecanică Băbeni a fost transferată la un spital de Oftalmologie din Capitală. Pacientei i-a intrat în ochi un obiect străin. Altă femeie surprinsă de suflul deflagraţiei a fost supusă unei intervenţii chirurgicale după ce investigaţiile medicale au arătat că are o perforaţie de intestin.

Două dintre victimele exploziei produse, joi după-amiază, la Uzina Mecanică Băbeni sunt internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâcea, a treia fiind transferată la un spital din Bucureşti, a declarat pentru News.ro managerul SJU Râmnicu Vâlcea, Dan Ponoran.

Potrivit acestuia, în cazul unei femei în vârstă de 52 de ani, care a fost cel mai grav rănită de suflul exploziei, după ce au constatat că are ambele membre superioare fracturate şi amputaţii de falange la două degete, medicii au continuat investigaţiile. La computer tomograf s-a văzut că femeia are o perforaţie de intestin, motiv pentru care pe parcursul nopţii de joi spre vineri ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Internată la spitalul din Râmnicu Vâlcea a rămas şi o altă victimă a exploziei, care a suferit multiple plăgi superficiale.

A treia dintre femeile surprinse de suflul deflagraţiei, care avea un corp străin intraocular, a fost transferată la un spital de Oftalmologie din Bucureşti.

În urma exploziei produse joi după-amiază, trei bărbaţi şi o femeie au murit.

Alte trei femei au fost rănite. Ele au 42 de ani, 52 de ani, respectiv 54 de ani. O a patra victimă a primit îngrijiri medicale la locul incidentului, suferind un atac de panică, însă în cele din urmă aceasta nu a mai fost dusă la spital.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI