Lovitură pentru PNL! Violeta Alexandru a demisionat

Deputatul Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Cabinetul Orban, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, ea arătând că a făcut acest gest pentru a trage un semnal de alarmă faţă de situaţia în care se află, în acest moment, Partidul Naţional LIberal, comparativ cu ce a fost în urmă cu câteva luni.

”Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de premier la Cotroceni, aşa ceva mi se pare o palmă dată alegătorilor noştri, care ne-au votat anul trecut. Mi se pare de neacceptat că mergem să stăm jos să discutăm cu PSD-ul pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care se lăuda şi şi-a făcut o întreagă campanie în spaţiul public de adversar al PSD”, a declarat Violeta Alexandru.

Ea a arătat că ceea ce se întâmplă în acest moment în conducerea PNL este un ”haos”, care ”se simte din păcate şi în grupul parlamentar al deputaţilor PNL”.

”Noi, în loc să discutăm despre chestiuni pe care le-am promis oamenilor, de exemplu să discutăm profesionist situaţia pensiilor speciale, în condiţiile în care în primăvara acestui an se decisese că trei colegi de-ai noştri, liberali, vor lucra pentru a ajunge la o formă legislativă constituţională pe care să o putem suspune la vot. Mi se pare incredibil că în loc să ne preocupe să găsim soluţii la criza pandemică, mai ales în ceea ce priveşte tratarea oamenilor, noi avem de făcut jocuri cu PSD, când, de fapt, soluţia pentru a guverna corect România este la încdemâna noastră şi anume refacerea coaliţiei cu USR şi UDMR”, a mai declarat Violeta Alexandru.

Până în prezent, 16 parlamentari PNL au părăsit grupurile parlamentare liberale din Camera Deputaţilor şi Senat: Ludovic Orban, Alexandru Kocsis, Ovidiu Florean, Ion Ştefan, Ionel Dancă, Constantin Şovăială, George Ionescu, Luminiţa Barcari, Adrian Oros, Bogdan Bola, Claudiu Chira, Nicolae Giugea, Antonel Tanase, Gabriel Plaiasu, Ion Iordache şi Violeta Alexandru.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI