Focuri de armă în trafic: O persoană a fost transportată la spital după ce a fost împușcată

Un poliţist din Turda a tras mai multe focuri de armă pentru a opri un autoturism al cărui şofer nu se conformase semnalului agenţilor, fiind urmărit în trafic de două echipaje de Poliţie.

Existau suspiciuni că tânărul aflat la volan nu are permis de conducere. Unul dintre ceilalţi patru tineri aflaţi în maşină a fost împuşcat, fiind internat în spital. Poliţia Cluj face cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, dar verifică şi modul în care poliţiştii au intervenit în acest caz.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, un echipaj al Poliţiei municipiului Turda, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Victoriei din municipiu, existând indicii că acesta ar fi fost condus de o persoană care nu are permis de conducere.

„Două echipaje de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire. Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un poliţist din cadrul echipajului, după somaţiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum şi două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecţie a străzilor Nicolae Vlăduţiu cu Mărului”, a precizat sursa citată.

În autovehicul au fost identificat conducătorul auto – un tânăr de 28 de ani, din Turda, care nu are permis de conducere, precum şi 4 pasageri. Unul dintre aceştia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta-spate al autovehicului, a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, întrucât avea o plagă prin împuşcare. El a fost internat.

„În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce priveşte modalitatea de intervenţie la eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI